3JAT - Kush të rreh, të do?

Jan 06, 2017

Shqiptaret ndër vite janë rritur me shprehjen “kush të rreh, të do”.

Ne ditët e sotme kjo duket e rënde në aspektin psiko-social, sidomos ndaj edukimit të fëmijëve, por Rudi dhe Mateo sjellin ne studio disa kujtime, te cilat mesiguri do t’ju bëjnë të  qeshni.

Ne fund bëni mirë të reflektoni.

3JAT on YouTube

Private video
Në Tv 3JAT: Xhesika acarohet ...
Në Tv 3JAT: Çani i dhuron ...
3JAT (20.02.2017)
3JAT (17.02.2017)
Private video
radio TV
Geek Room

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll