3JAT (06.01.2017)

Monday, 09 January 2017 11:07

3JAT - Kush të rreh, të do?

Friday, 06 January 2017 15:03

Shqiptaret ndër vite janë rritur me shprehjen “kush të rreh, të do”.

Ne ditët e sotme kjo duket e rënde në aspektin psiko-social, sidomos ndaj edukimit të fëmijëve, por Rudi dhe Mateo sjellin ne studio disa kujtime, te cilat mesiguri do t’ju bëjnë të  qeshni.

Ne fund bëni mirë të reflektoni.

3JAT (05.01.2017)

Friday, 06 January 2017 11:20

3JAT on YouTube

3JAT (19.01.2017) - I ftuar ...
Në Tv 3JAT: Fluturo me presh
Në Tv 3JAT: Autokritika
radio TV
Geek Room

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll