Diva e muzikës thjesht nuk njihet më!

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Tuna është në muajin e fundit të pritjes së ëmbël  dhe kjo dallon edhe në setin e fotove.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Beyonce zyrtarisht fiton çmimin për dhuratën më të mirë të përvjetorit që është bërë ndonjëherë.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Ajo pret të bëhet sërish mama dhe këtë herë e dy binjakëve.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Beyonce pret binjakë së bashku me burrin e saj Jay Z.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Dy mbretëri do të bashkohen!

Published in MOVIES

Emma Watson po zbulon se nuk duhet të kruhet me Beyonce-n...me të këqija!

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Jemi të sigurtë që ky ishte takimi më epik midis dy femrave shtatzëna.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Ajo ishte planifikuar që të performonte, por doktorët ia kanë ndaluar!

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Një luftë që nuk do të mbarojë kurrë!

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll