Dhe çfarë është më e rëndësishmja, a ia vlen kjo bluze për 700 dollarë?

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Mund të mendohet se gjithçka shkoi vaj për to dhe festuan rastin duke i lyer thonjtë njëra-tjetrës, por ja që nuk është aspak e vërtetë.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Gjithmonë i jemi referuar si klani Kardashian, por duket se Kendall nuk është dakort me diçka të tillë.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Muzikë, diell, palma dhe veshje jashtë së zakonshmes!

Published in FASHION

Kendall dhe Kylie Jenner organizuan festën më të bukur të Coachella dhe nga fotot duket vërtetë fantastike.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Pas takimeve të nxehta në Londër, Coachella ishte destinacioni i radhës!

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Të pasmet janë një thesar familjar për motrat Kardashian-Jenner!

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Nuk ka paqe për modelen bukuroshe.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Pepsi tërhiqet dhe jep një deklaratë të veçantë për Kendall Jenner.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Kjo po që po i ngre të gjithë kundër!

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll