Me këtë foto Morena po që i bën "diss" të pasmeve të Kylie Jenner-it...

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Fansat vendosin Kylie Jenner me “shpatulla pas muri”, shikoni çka bërë…

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Femrat janë gjithmonë pjesë e jetës së tij dhe kryesisht ato të famshmet.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Elvana është duke ecur me hapa të shpejtë drejt tregut ndërkombëtar të muzikës.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Edhe pse mundohet që gjëndjen e krijuar pas ndarjes ta kamuflojë pas ndryshimeve të njëpasnjëshme në look, duket se Kylie nuk po bie në qetësi. Kështu, pasi i ndryshoi flokët nga të zeza në të verdhë, sërish nuk u bind dhe vazhdoi me ndryshimin e radhës. Këtë herë e vogla e familjes Jenner i bëri flokët ngjyrë lejla për të cilat jemi të sigurtë që nuk do t’i zgjasin sërish duke na bërë kështu kuriozë për ndryshimin e radhës. Jemi në pritje Kylie!\intv.al\      

      ololololololo.jpg

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Me ndryshimet e fundit Kylie Jenner po tregon se nuk është aspak origjinale.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Muzikë, diell, palma dhe veshje jashtë së zakonshmes!

Published in FASHION

Ajo sapo kaloi një fundjave me shumë party dhe aspak stres në Coachella.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Vajza punon më shumë në mëngjes, se të gjithë ne gjatë ditës.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Kendall dhe Kylie Jenner organizuan festën më të bukur të Coachella dhe nga fotot duket vërtetë fantastike.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll