Dy shoqe të ngushta që mashtrojnë meshkujt e pasur? Pse jo!

Published in MOVIES

E habitshme sesi zerat e tyre tingëllojnë njësoj! Është zëri i Rihannës apo Era Istrefit?

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Muzikë, diell, palma dhe veshje jashtë së zakonshmes!

Published in FASHION

Kur bëhet fjalë për fotot gazmore të yjeve të shoubizit (përfshirë këtu edhe Vladimir Putin), sado të vjetra të jenë nuk na "ngopin" kurrë me të qeshura.

Published in MAGAZINA

Kush tha që yjet botërorë nuk kopjojnë?!

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

“Oh zot është kaq e çuditshme...nuk e shoh dot”!

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Ja që ndodh edhe kështu.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Ato të dyja dikur ishin rivale sepse kanë patur të njëjtin mashkull, por sot gjërat kanë ndryshuar.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll