Bebe Rexha tashmë është një prej emrave më të suksesshëm në Hollywood.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Shumë vajza do ndiheshin xheloze për dhuratën që ka marë Bebe.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Të renditesh në krye të klasifikimit më të rëndësishëm amerikan të këngëve nuk është diçka që mund ta bëjë kushdo.

Published in MUSIC

E kemi patur para syve gjatë gjithë kësaj kohë, por nuk e kemi vënë re!

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Këngëtarja me origjinë shqiptare Bebe Rexha duket se ka krijuar shoqëri të re me një tjetër reper të mirënjohur.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Bebe Rexha nuk ndihet krenare vetëm me zërin.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Bebe Rexha sapo ka prekur suksesin e  radhës duke publikuar albumin "All Your Fault" pjesa e parë e të cilit përmban 6 këngë

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP
Thursday, 16 February 2017 13:01

Bebe Rexha në shtrat me dy femra [FOTO]

Bebe Rexha ka realizuar një set fotografik për Marc Jacobs.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP
Wednesday, 15 February 2017 15:11

Dikush e zhgënjeu Bebe Rexhën! [FOTO]

Një nga zhgënjimet më të mëdha në jetë është ai që vjen nga miqtë dhe diçka e tillë i ka ndodhur edhe Bebe Rexhës.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll