Tashmë janë dy shqiptare që futen në listën e bashkëpunimeve të French Montanas.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

U tha se Era Istrefi “ia mori kalanë nga brenda” Dafina Zeqirit.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Por pse pikërisht zgjodhi këtë këngëtare?!

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Dafina dhe Noizy janë shembulli më i mirë që një miqësi e prishur, mund të kthehet në një të vërtetë.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Femrat e familjes Zeqiri kanë një lidhje të ngushtë me njëra-tjetrën.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Dhe ka shkëlqyer në këtë performancë…

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Ajo e ka një hero në jetën e saj.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Paraqitja surprizë e French Montanas në klipin e fundit të Dafina Zeqirit, mori vëmëndjen maksimale.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll