…dhe me sportivitetin më të madh.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

E habitshme sesi e këndon këngën “Bonbon” në gjuhën shqipe…

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Do habiteni sesi Era kopjohet nga një ndër këngëtaret më me zë të momentit siç është Katy Perry.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Era Istrefi duket se do të ketë firmën e saj jo vetëm në këngë që kthehen në superhite botërore.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

E habitshme sesi zerat e tyre tingëllojnë njësoj! Është zëri i Rihannës apo Era Istrefit?

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Nuk ka kaluar shumë kohë qëkur këngëtarja Enca është përjshtuar prej grupit të Noizyt, OTR.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP
Saturday, 22 April 2017 13:46

360 milionët e Era Istrefit [FOTO]

Plot 360 milionë.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Ato të dyja vërtet nuk i bashkon profesioni, por diçka tjetër po.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Ajo dhuroi një spektakël për t’u mbajtur mend në Coachella, bashkë me hiret e saj.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Shqipëria dhe Kosova mburret me suksesin e tyre ndërkombëtar.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll