Çdo popull i ka zakonet e veta të cilat dukshëm mund të dallohen.

Published in MAGAZINA
Të dalësh në takim me dikë që pëlqeni, është diçka e bukur, por edhe me përgjegjshmëri.
Published in MAGAZINA

Sipas një studimi të ri të bërë nga Universitetit Konkuk i Seulit (Kore e Jugut), sa më e madhe të jetë diferenca e gjatësisë në një çift, aq më e lumtur do të jetë gruaja.

Published in MAGAZINA
Wednesday, 26 April 2017 12:57

7 tipat e meshkujve që "çmendin" femrat

Çfarë i bën ata kaq të parezistueshëm?

Published in MAGAZINA
Kohët e fundit  shumica e njerëzve përdorin rrjetet sociale për të njohur dikë.
Published in MAGAZINA

Një në çdo tre burra dhe gjysma e të gjitha grave kanë probleme kur bëjnë seks.

Published in MAGAZINA

Ashtu sikur femrat, meshkujt nuk mund gjithmonë të shprehen saktësisht se çfarë ndjejnë pikërisht kur e mendojnë atë.

Published in MAGAZINA

Jeni ende në kohë...

Published in MAGAZINA

Mungesa e seksit lë pasoja.

Published in MAGAZINA

Bëni durim dhe tregohuni të kujdesshëm.

Published in MAGAZINA
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll