Dhe ata jetuan të lumtur derisa…..u ndanë.

Published in MED+

Dëshira për të ëmblat është në natyrën e njeriut pasi ato përmbajnë nivel të alrtë karbohidratesh dhe furnizojnë shpejtë organizmin me energji.

Published in MED+

Thonjtë me xhel janë një ndër shpikjet e viteve të fundit, për të cilat femrat janë gëzuar shumë.

Published in MED+
Wednesday, 19 July 2017 15:24

5 shkaqet pse ju vonohen periodat

Dhimbje të forta barku dhe shpine, stres, shtim i papritur oreksi, nervozizëm dhe luhatje të forta humori, me siguri asnjëra prej shenjave të mësipërme nuk është e panjohur për vajzat e gratë pasi lajmërojnë ardhjen e ciklit menstrual.

Published in MED+

Të gjithë kemi nishane , por jo gjithmonë ju kushtojmë rëndësi atyre.

Published in MED+

Një nga mënyrat më të mira për të përmirësuar shëndetin tuaj, është pirja e ujit esëll në mëngjes.

Published in MED+

A e dini se disa ditë pushime mund të sjellin efekte psikologjike e fizike për një muaj të tërë e ndonjëherë edhe deri dhjetë muaj më pas?

Published in MED+

Të ushtruarit rrit rrjedhjen e gjakut në tru dhe përmirëson oksigjenimin.

Published in MED+

Mund të duket e çuditshme, por disa tumore që shkaktohen nga dielli mund të kurohen pikërisht nëpërmjet diellit dhe këtu i referohemi një tumori të shkaktuar në lëkurë e quajtur “keratoza atinike”, e cila shkaktohet nga ekspozimi në diell.

Published in MED+

Ju ndoshta po shpenzoni mjaft kohë në rregullimin dhe formësimin e thonjve tuaj, madje i kushtoni kujdes edhe ngjyrosjes së tyre me dizajne dhe ngjyra të lloj-llojshme, por duke e bërë këtë gjë, ju ndoshta nuk jeni duke i analizuar ata për një kohë më të gjatë, shumë njolla shenja dhe çarje të thonjve mund të jenë shenja direkte të ndonjë simptome domethënëse që ndikojnë në shëndetitin tuaj.

Published in MED+
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll