Pasiguritë më të mëdha tuajat, që e bëjnë atë t’ju dojë edhe më shumë.

Published in MAGAZINA

Nuk është dashuria e parë e rëndësishme vetëm për atë që na ndodh në periudhën e ndjeshme të pjekjes, por edhe për shkak që ndikon në formimin e personalitetit tonë dhe në pjesën më të madhe përcakton dashuritë tona të ardhshme.

Published in MAGAZINA
Thursday, 27 April 2017 12:45

5 arsye pse ndarja ishte një gabim i madh

“Largohuni, lëreni të kaluarën prapa”, janë vetëm disa nga këshillat e famshme që automatikisht i merrni nga miqtë më të mirë, por jo gjithmonë kanë të drejtë.

Published in MAGAZINA

Ka lidhje që funksionojnë për inerci, histori që vazhdojnë për vite, çifte që qëndrojnë së bashku për njëmijë arsye, përveçse dashurisë.

Published in MAGAZINA

Sipas një studimi të ri të bërë nga Universitetit Konkuk i Seulit (Kore e Jugut), sa më e madhe të jetë diferenca e gjatësisë në një çift, aq më e lumtur do të jetë gruaja.

Published in MAGAZINA

Çdo mashkull ka në jetën e tij një femër që i mbetet gjatë në mendje, por si t’ia bëni nëse kjo femër është e shkuara e tij?

Published in MAGAZINA

Je në lidhje që shkon shumë mirë dhe njëri prej jush thotë “Të dua”?

Published in MAGAZINA

Keni provuar çdo gjë për ta mbajtur lidhjen gjallë, por më kot.

Published in MAGAZINA

Nëse je në një lidhje, ti duhet ta dish se jo çdo gjë mund ti thuhet mikeshave apo familjarëve.

Published in MAGAZINA

Kujtohuni njëherë të flisni për këto tema...

Published in MAGAZINA
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll