Dashuria është një gjë shumë e bukur, por edhe e çuditshme gjithashtu.

Published in MAGAZINA

Kur vjen puna tek seksi, femrat janë ato të cilat ndihen më të sikletosura, apo më të kompleksuara, duke menduar 100 gjëra në vetëm pak sekonda.

Published in MAGAZINA

Fetishizmi është një fiksim seksual.

Published in MAGAZINA

Të kënaqësh një femër është një formë arti, një prej të cilave duhet të punoni shumë dhe të evoloni.

Published in MAGAZINA

Sipas një studimi të ri të bërë nga Universitetit Konkuk i Seulit (Kore e Jugut), sa më e madhe të jetë diferenca e gjatësisë në një çift, aq më e lumtur do të jetë gruaja.

Published in MAGAZINA

Mendon se je njohëse e mirë e seksit dhe asaj çfarë partneri kërkon gjithmonë nga ty në shtrat?

Published in MAGAZINA

Meshkujt dhe femrat kanë shpesh mendime të ndryshme për pozat e seksit, pasi përjetojnë edhe ndjesi seksuale të ndryshme.

Published in MAGAZINA

Një në çdo tre burra dhe gjysma e të gjitha grave kanë probleme kur bëjnë seks.

Published in MAGAZINA

Mungesa e seksit lë pasoja.

Published in MAGAZINA

Bëni durim dhe tregohuni të kujdesshëm.

Published in MAGAZINA
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll