Zgjedhje 2017

  Femra, ja si t’i bëni flokët në vendin tuaj të punës [FOTO]

  Jan 04, 2017

  Kur bëhët fjalë për të rregulluar flokët, femrat i kap stresi, sepse nuk janë të sigurta për modelin e flokëve.

  Intv.al ju sjell disa nga modelet më praktike dhe të bukura për flokët në ambientin e punës. Çdo ditë është e vështirë, për të gjetur diçka ndryshe, prandaj hidhini një sy këtyre fotove. Mjafton të realizohet pa vështirësi dhe të dukeni bukur, kështu që merreni lehtë. Edhe në kushte shtëpie mund të bëni që flokët t’i keni mirë:

  1. Një model i  thejshtë, ku shumica e femrave mund ta realizojnë me lehtësi. Gërsheti nuk del kurrë nga moda.

   

  2. Një krehje, e cila mund të bëhet edhe vet në shtëpi. Do dukeni të rregullta!

   

  3. Ky model, sipas intv.al është një rikthim në kohë. Dikur ka qenë shumë i përhapur dhe vazhdon të jetë.

   

  4. Një kapje flokësh e thjeshtë, e cila ju tregon mjaft bukur.

  Burimi: Cosmopolitan
  Përshtati: Anisa Bega
   
  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll