Zgjedhje 2017

  Flokë të hollë e jo të dendur? Ja prerja e re që i jep volum [FOTO]

  Jan 05, 2017

  Ka një koncept të ri për t’i bërë flokët e rrallë, të dendur…

  Stilisti Scott Ade fillon duke prerë një formë trekëndëshi rreth fytyrës ku flokët vijnë të pjerrëta në pjesët anësore. Më pas i than duke i kaluar me dorë që nga rrënja sa para, mbrapa. Sekreti qëndron në dhënien e volumit në mes. Kjo bëhët përmes shtresave të shkutra dhe të dendura në pjesën anësore. Për të pasur një ide më të qartë, hidhi një sy këtyre modeleve.

  PicMonkey_Collage_3.jpg

  PicMonkey_Collage_2.jpg

  PicMonkey_Collage.jpg

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll