Zgjedhje 2017

  Tendencat më të fundit të thonjve sipas ekspertëve [FOTO]

  Jan 05, 2017

  Thonjtë janë një ndër gjërat kryesore që dikush shikon sapo ju takon.

  Sipas ekspertëve, ato tregojnë  kujdesin që keni për veten tuaj. Thonjtë e bukur, do e shtonin edhe më tepër imazhin e mirë që të tjerët krijojnë për ju. Ekspertët kanë sugjeruar disa modele për thonjtë për femrat kudo në botë. Mbizotërojnë modelet e thjeshta, ngjyra e argjendtë dhe të errëtat, Intv.al ju sjell disa nga fotot me këto modele:

  1.

  2.

  3.

  4.

  Burimi: ELLE

  Përshtati: Anisa Bega

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll