Zgjedhje 2017

  Zbuloni veshjen më të preferuar të femrave këtë dimër! [FOTO]

  Jan 06, 2017
  Kur bëhet fjalë për veshje, femrat sidomos i kap stresi dhe janë në dilemë.
  Kohët e fundit këto triko të gjata të ngrohta po preferohen shumë. Disa i quajnë edhe pelerinë, të cilat janë në forma të ndryshme. Me këtë veshje, kombinimi është shumë i thjeshtë. Hidhini një sy disa modeleve:
   
   
   
   
  Burimi: ELLE
  Përshtati: Anisa Bega
   

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll