Habisin Dolce & Gabbana për fushatën e re pranverë-verë 2017, ja kush janë modelet [FOTO]

Jan 09, 2017

Hmmm këto fytyra duken të njohura…

Këtë herë Dolce & Gabbana shkon në ishullin e Kaprit. Fushata publicitare e Pranverë-Verë 2017 më në fund u zbulua. Ajo që na çuditi ishte përzgjedhja e modelëve, fytyrat e të cilëve të kujtojnë pikërisht prindërit e tyre. E kemi fjalën për fëmijët e modeles Cindy Crawford, aktorit Jude Law dhe Sadie Frost, Tommy Lee dhe Daniel Day-Lewis. Fotot, të cilat janë shkrepur në pika të ndryshme të një nga vendeve më përrallorë të Italisë, transmetojnë një atmosferë festive, ngjyra, printe me lule dhe spaghetti për femrat si dhe kostume chic për meshkujt. Kjo verë ka për të qënë një festë e vërtetë!

 

3BE6100D00000578-0-image-a-31_1483721632735.jpg

3BE6101600000578-0-image-a-29_1483721628603.jpg

3BE6101F00000578-0-image-a-27_1483721625494.jpg

3BE6101A00000578-0-image-a-22_1483721607483.jpg

3BE6100900000578-0-image-a-24_1483721617075.jpg

3BE6434900000578-0-image-a-54_1483723041436.jpg

3BE6100500000578-0-image-a-19_1483721592486.jpg

3BE6102300000578-0-image-a-20_1483721603636.jpg

 

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll