Zgjedhje 2017

  6 Unazat që çdo femër duhet të ketë. Sjellin fat të mirë! [FOTO]

  Jan 09, 2017

  Femrat në përgjithësi i kanë qejf bizhuteritë.

  Ndalemi te unazat, ku do ju sjellim unazat të cilat të përcjellin energji pozitive dhe fat të mirë. Ato i përkasin kulturave të ndryshme dhe kanë shumë kuptime interesante. Intv.al ju sjell disa prej tyre:

  1. Syri  i djallit, ku energjia negative  ikën dhe të sjell fat të mirë.

  2. Një simbol i Egjiptit të Lashtë, i cili tregon kreativitetin.

  3. Trëndafil i kuq, i cili simbolizon dashurinë dhe mirënjohjen.

  4. Unaza e ëndërrave, e trashëguar nga spanjollët,  tregon udhëtimin për të njohur vetveten dhe ëndrrat të cilat mund të realizohen.

  5. Kjo unazë luan simbolizon kurajon dhe karakterin e fortë.

  6. Unazë Opali, që simbolizon besimin dhe besnikërinë.

  Burimi: ELLE

  Përshtati: Anisa Bega

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll