Zgjedhje 2017

  Kjo është reklama më e çuditshme që keni parë ndonjëherë nga NIKE [VIDEO]

  Jan 11, 2017

  Sidomos kur FKA Twigs bën pjesë në të…


  Nike ka bashkëpunuar me artisten FKA Twigs për fushatën më të fundit publicitare. Ajo, jo vetëm që ishte pjesë e videos, por gjithashtu konceptoi, shkroi, krijoi dhe kompozoi gjithë projektin të titulluar “Do You Believe in More?”. Duket qartë që ajo mund të kishte dorë në një punë të tillë, pasi imazhet reflektojnë stilin e saj unik dhe të pazakonshëm.

  1.jpg

  Këngëtarja, kërcimtarja, regjizorja dhe njëkohësisht e dashura e Robert Pattinson, mblodhi 12 sportistë nga kultura të ndryshme për të hedhur poshtë steriotipet. Për të ata përfaqësojnë lëvizjen moderne pa dallim race, ku të gjithë duhet të jenë të bashkuar.

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll