Zgjedhje 2017

  Tashmë mund të nxirrni të pasmet falë këtyre xhinseve [FOTO]

  Apr 13, 2017

  Askush nuk mund të parashikonte këtë risi…

  Firma e njohur kontraversale Vetements në bashkëpunim me Levis, kanë krijuar stilin më të ri të xhinseve që na duhet të themi se na ka lënë me gojë hapur. Firma francezë postoi në Instagram këtë lloj xhinsi që nga pamja duket se nxjerr komplet pjesën e pasme. Për disa mund të jetë një lajm i mirë dhe një mundësi për “t’u mburrur” me të pasmet e tyre, kurse për pjesën tjetër mund të quhet skandaloze. Gjykojeni vetë! Xhinset janë të përbëra nga një zinxhir në qëndër të pjesës së pasme si dhe përgjatë këmbës.

  Lind pyetja: “Sa prej jush do guxonin?!”.  Ndërsa për Levis Strass, jemi të sigurt, se nuk do i shkonte mendja ndonjëherë…

  landscape-1492010899-hbz-vetements-index1.jpg

   

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll