Rikthehen palat e korentit, frymëzohuni nga këto kombinime [FOTO]

May 08, 2017

Këtë herë, fiksimi i vajzave të dhëna pas modës është fokusuar vetëm në një pjesë të veshjes, te fundet me pala korenti.

 Tendenca ka filluar të shfaqet edhe në Shqipëri por së shpejti, në verë pra, do të bëhet aq masiv sa që nuk do mungojë në dollapin e asnjërës prej atyre që nuk humbasin asnjë lajm nga moda.
Shpjegimi i këtij fiksimi është i thjeshtë; këmbët ende jo shumë të tonifikuara pas gjumit të dimrit mbulohen nga gjatësia e këtyrë fundeve poshtë gjurit. Veshja më e përshtatshme e pranverës dhe verës!

dvxfdxfg.jpg

jmjh.jpg

 

o.jpg

jkm.jpg

nnn.jpg

ll.jpg

 

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll