Paris Hilton, përvëluese në linjën e saj të të brendshmeve seksi! [FOTO]

Jun 29, 2017

Nuk kishte mënyrë më të mirë për të promovuar linjën e saj të të brendshmeve përveçse t’i vishte ato vetë.

Zakonisht zgjidhet një modele shumë tërheqëse, por kur vetë e zonja e punës është më shumë se thjesht e tillë, pse të marrë mundimin kot? Ajo shfaqi formën e saj fizike që thjesht nuk kishte të sharë në një set shumë tërheqës të të brendshmeve seksi. Si të mos mjaftonin të brendshemt, Paris mori dhe pozat e natyrshme që do t’i nxirrnin në pah pjesët e saj më të mira. Kështu jemi të bindur se ua mbushi mendjen jo vetëm femrave për t’i blerë, por edhe meshkujve që të detyrojnë partneret e tyre të duken kështu.

ph1.jpg

ph2.jpg

ph3.jpg

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll