Çfarë të vishni kur është shumë vapë për të veshur rroba [FOTO]

Jun 30, 2017

Ka ardhur përsëri ajo koha e vitit.

Merkuri po kacavirret sipër dhe sadopak rroba të veshësh në punë, grimi nuk është më në vend dhe flokët gjithashtu. Si ta përballosh këtë vapë? Në vend që të vuash nxehtësinë e këytre ditëve, bëj një seleksionim të rrobave me përbërje mëndafshi dhe linoje, enkas për të marrë freskinë e ditës. Ja katër mënyra si të shkosh në punë me stil:

j.png

 

Too-Hot-slide-4.jpg

 

f.png

 

q.jpg

 

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll