Të gjitha kostumet që Riri ka veshur në "The Crop Over" [FOTO]

Aug 10, 2017

"Festa e Kultivimit" është një festival vjetor i korrjes i mbajtur në Barbados tipike si një festë karnavalesh. Tradicionalisht fillon në fund të verës, për të shënuar kulmin e një tjetër korrjeje të suksesshme të sheqerit.

Qëkur ajo ka qenë në sy të publikut, Rihanna ka marrë pjesë katër herë, dhe çdo veshje ka qenë më mbresëlënëse. Megjithatë, nga viti në vit duhet të themi se kilet e shtuara e kanë zbukurar edhe më tepër kostumin e saj më të fundit dhe kjo provon edhe njëherë se e “shëndoshë” apo jo, Riri duket mjaft tërheqëse sido që të vishet.

Më poshtë janë gjithë kostumet e këngëtares që nga viti 2011 me gjithë lavdinë e tyre.

2017

 

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

2015

 

when Ya visit Ya Aunty in the middle of the jump #CaribbeanTing #cropover2015

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

#mockingjay #zulu @zuluroyals

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

I ? @zuluinternational

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

2013

 

Best phucking friendz 4Life @mforde11

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Condense

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

2011

 

#cropover2011 ??

A post shared by RoByN (@rihxshine) on

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll