Coldplay @Mynih

Jan 03, 2017

Nuk ka vit që ata t'i mungojnë skenës europiane, dhe mirë bëjnë. Një koncert që me patjetër duhet të shijoni nga afër është ai i bandës Coldplay në Mynih të Gjermanisë, më 6 qershor. Event i përmasave gjigande i cili do të mbahet në stadiumin Olimpik të qytetit. Biletat variojnë nga 112 euro dhe shumë prej tyre thuhet se janë shitur. Kështu që nëse do të marrësh tënden, mos e mendo shumë gjatë!

Ora: 19:00 

Data: 6 Qershor 

Vendodhja: Olympiastadion München, Mynih 

http://www.viagogo.co.uk/Concert-Tickets/Alternative-and-Indie/Coldplay-Tickets/E-1976265

 

 

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll