Teatri Eksperimental

Jan 06, 2017

Fundjavat në Tiranë nuk na perkasin vetëm ne të rriturve, por edhe të vegjëlve të cilët mesa duket ende nuk kane dalë nga atmosfera e festave që lamë pas. E tillë është pjesa për fëmijë "Gjetja e Festës së Humbur" e cila do të vazhdojë të shfaqet paraditen e kësaj të shtunë dhe të dielë pranë Teatrit Eksperimental "Kujtim Spahivogli". Kënaqini fëmijët duke i çuar ato në teatër!

Ora: 10:30

Data: 7 / 8 Janar 

Telefon: 069 99 08 035

Vendodhja: Teatri Eksperimental "Kujtim Spahivogli"

www.facebook.com/Teatri-Kombetar-Eksperimental-Kujtim-Spahivogli-1439847529613884 

 

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll