Kinema Millennium

Jan 06, 2017

Nuk mund ta nisnim më bukur dhe ëmbël 2017-tën, veçse me komedinë romantike "La La Land". Romanca e përsosur mes Mias një vajzë që aspiron të bëhet aktore, dhe Sebastian një pianisti të ri xhazi. A do t'i plotësojë Los Angeles ëndrrat e dy të rinjve? Zbuloni më tepër duke shijuar interpretimin fantastik të Emma Stone dhe Ryan Gosling, në ekranin e madh të Kinema Millennium!

Ora: 15:00 / 21:10

Data: 5 - 11 Janar 

Telefon: 04 225 3654

Vendodhja: Rruga "Murat Toptani", Tiranë

www.kinemamillennium.com

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll