Arena Club

Jan 09, 2017

Tradita e netëve live duket se do të vazhdojë edhe këtë vit pranë Arena Club. Përgatituni të kërcëni e këndoni që të premten me repertorin e artistes së njohur shqiptare, autores së hitit "Të ka lali shpirt", Silva Gunbardhi. Mbrëmje kjo që do të pasohet të shtunën nga performanca e Skivit dhe Cozman. Dy super çuna të talentuar të familjes Babastars, të cilët më bësoni, nuk do donit t'i humbisnit për asnjë arsye!

Ora: 23:00

Data: 13 / 14 Janar

Telefon: 069 70 07 000

Vendodhja: Rr.Elbasanit, rreth rrotullimi i Saukut, 1001 Tiranë

www.facebook.com/arenaclubtirana 

 

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll