Mumja Club

Jan 09, 2017

Temperaturat në Tiranë sa vijnë e ulen, por kjo nuk na ka penguar dhe nuk do të na pengojë ndonjëherë të argëtohemi në fundjavë. Në fakt parashikohen temperatura të larta këtë të premte duke qenë se rikthehen netët e nxehta në Mumja Club. Super ambjent me super muzikë, që këtë herë do të na serviret nga një mik i shtëpisë siç është DJ belg, Sem Thomasson. Për të vazhduar të shtunën me dyshen e preferuar nga Kosova, DJ Blunt & Real!

Ora: 23:00

Data: 13 / 14 Janar 

Telefon: 068 609 1668

Vendodhja: Rr. Murat Toptani, 1000 Tiranë

www.facebook.com/mumja 

 

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll