Ekskluzive, flet për In News pas lirimit nga komisariati Mirela Ruko: S’do të ndalemi! [Video]

Nov 18, 2016

Studentja, Mirela Ruko e cila një ditë më parë i hodhi salcë Ministres së Arsimit, Lindita Nikolla në rrëfimin e dytë në IN TV tregon arsyet që e shtynë në këtë akt. Studentja tregon se dhe lënda e zgjedhur kishte një qëllim, të paktën jo dëmtim fizik të zyrtares së lartë.  Ndërkohë Ruko paralajmëron që Lëvizja për Universitetin do të marrë aksione të reja me qëllim, që reformat në arsim të përmirësohen. Edhe pse studentja që po hetohet në gjëndje të lirë se mbi të rëndojnë dy akuza ajo e cënimt të figurave publike dhe cënim të rendit, nuk ka pendesë për mënyrën, që zgjodhi këtë herë të protestonte.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll