Zgjedhje 2017

  Rama raporton të enjten në komisionin hetimor për ÇEZ

  Dec 28, 2016

  Kryeministri Edi Rama do të raportojë të enjten në Komisionin Hetimor për çështjen ÇEZ. Mësohet se mbledhja e komisionit hetimor do të mbahet të enjten në orën 10:00, ku Kryeministri Rama do të raportojë mbi dijenitë e tij për këtë çështje.

  Rama i është përgjigjur pozitivisht ftesës së kryetarit të Komisionit Edmond Spaho për të dëshmuar. Shefi i qeverisë shqiptare do të pyetet për zgjidhjen e konfliktit mes qeverisë shqiptare dhe çekëve me marrëveshje, duke shmangur arbitrazhin. Më herë në këtë Komision ka dëshmuar Ministri i Energjisë dhe Industrisë Damian Gjiknuri.

  Ndërkohë paralel me Komisioni i posaçëm hetimor për çështjen ÇEZ ka një tjetër komision hetimor për çështjen e OSHEE, i cili ka thirrur të dëshmojë zyrtarë aktuale por dhe të ish drejtues të lartë të institucioneve. Ka qënë dhe ish kryeministri Sali Berisha, i cili ka dëshmuar në komision, por që është thirrur disa herë pasi ka refuzuar të jetë në mbledhjen e komisionit hetimor.

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll