Lajme të këqija. Moti do të përkeqësohet dhe më shumë [VIDEO]

Jan 06, 2017

Më e keqja nga moti nuk ka kaluar ende. Dita e shtunë pritet të jetë me temperatura dhe disa gradë të tjera nën zero. Vetëm java që vjen mund të sjellë përmirësim të kushteve të motit. Për informacion më të zgjeruar ndiqni edicionin e lajmeve në IN News.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll