Dervishaj edhe në Dibër monitoron situatën [FOTO]

Jan 06, 2017

Ministri i Transporteve Sokol Dervishaj inspekton ndërhyrjen në disa zona në Dibër.

“Në  Qafe Buall rruga e kalueshme për automjetet. Drejtuesit të kenë kujdes dhe të përdorin zinxhirët. Kemi marrë masat për përballimin e situatës”, u shpreh ai.

qwrfwetgfer.jpg

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll