Shqipëria nën dëborë/ Ministri i Transportit Sokol Dervishaj inspekton rrugën Pukë-Tropojë -qafa e Malit [FOTO]

Jan 07, 2017

Ministri Dervishaj pasi ka inspektuar rrugën në zonën Bushat-Pukë ka treguar se po punohet intensivisht dhe rruga nuk ka probleme në qarkullim.

’Të gjitha akset kombëtare dhe  ky aks janë të hapura. Kemi marrë masat në të gjithë vendin dhe situata nuk është problematike. Qarkullimi në disa zona duhet të jetë me masat e duhura zinxhirë dhe goma dimri. Jemi në gadishmëri maksimale bashkë me institucione të tjera policinë, emergjencat dhe bashkitë Jemi duke ndjekur situatën, por duhet kujdes dhe drejtuesit të përdorin zinxhirët”, u shpreh Dervishaj.

15871711_1430083740357796_8190483087147441706_n.jpg

 

15844157_1430083783691125_338723787281555909_o.jpg

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll