Ju sjellim një kolazh me foto nga bardhësia që bora shtroi në rrugët e vendit

Jan 11, 2017

Përveç tempraturave te ulëta dhe bllokimeve nga dëbora, ky dimër ka pasur edhe anën e tij të bukur.

Fotot që janë shkrepur nga njerëz të ndryshëm në jugun e vendit,  tregojnë bukurinë e dëborës përtej bllokimit të rrugëve që ajo sjell.

INTV  sjell për ju disa pamjet nga momentet më të bukura me të cilët po përballen banorët e jugut të Shqipërisë. 

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll