Zgjedhje 2017

  Vodhën dhomën e një hoteli, arrestohen tre të rinjtë

  Jan 12, 2017

  Tre të rinjë kanë përfunduar në pragat e policisë për vjedhjen e një dhome hoteli.

  Ngjarja ka ndodhur  në qytetin e tiranës, të arrestuarit janë shtetasit  Erdi Muçllari, Ergys Hysejni, dhe Oktavian Sala,  të tre të moshës 20 vjeç dhe banues në Tiranë.

  Sipas policisë të rinjë në bashkëpunim më njëri tjeterin kanë, kryer vjedhje në një dhome hoteli në Tiranë.

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll