Rama nis “fushatën” me të rinjtë. Shkëmbehen batuta…[VIDEO]

Jan 13, 2017

Kryeministri, Edi Rama ka zgjedhur në një takim me të rinjtë për të përdorur batuta për të zgjedhurit e ardhshëm. Në këndvështrimin e tij disa prej nxënësve më të shkëlqyer vlejnë për të qënë kryebashkiakë apo dhe deputetë. Batutat dhe shakatë u ndanë në një takim të organizuar nga Ministria e Arsimit me nxënësit më të mirë të testimit ndërkombëtar Pisa 2015, ku atyre iu ndanë dhe disa çertifikata e dhurata modeste siç i quajti Rama, kur vetë nxënësit ja vunë në pah.

Për më tepër ndiqni kronikën e IN News.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll