Zgjedhje 2017

  Mbyllja e call - center! Të rrezikuarit e parë të pasiguruarit [VIDEO]

  Apr 21, 2017

  Mbi 10 mijë të rinj të pasiguruar do të jenë të penalizuarit e parë të ligjit italian për call- center. Ekspertët e çështjeve sociale dhe punësimit shprehen për IN News se po ky grup do të jetë kontigjenti i parë që do të mendojë të braktisë dhe vendin. Sipas ekspertit Kastriot Sulka kanë nisur të ndihen efektet e para të zbatimit të ligjit, pasi shumë kompani po mbyllen. Ndërsa theksoi se qeveria nuk ka bërë asnjë për frenimin e këtij fenomeni në një kohë që mund të kishte përgatitur politika lehtësuese për ta.

  Për më shumë informacion ndiqni lajmin në IN News…

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll