Zgjedhje 2017

  Rama mes batutash dhe ankesash nga banorët ndan leje legalizmi[VIDEO]

  Apr 21, 2017

  Siç i është bërë zakon kohët e fundit edhe sot kryeministri Edi Rama teksa ka ndarë leje legalizmi këtë herë për banorët e Kukësit ka shkëmbyer e batuta me ta. Ndërsa një pjesë e tyre nuk kanë nguruar për tu ankuar për probleme të ndryshme sociale, si heqja e ndihmës së paaftësisë apo largimet nga puna.

  Për më shumë detaje ndiqni kronikën e IN News…

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll