Bashkimi Shqipëri-Kosovë? Reagon Moska zyrtare

Apr 21, 2017

Pas deklaratave të kryeministrit Edi Rama për jë bashkim të mundshëm të Shqipërisë me Kosovën, vjen edhe reagimi zyrtar i Moskës. Një një njoftim për media, Ministria e Jashtme Ruse thotë se deklarata e Ramës që u mbështet nga Thaçi, është e papranueshme.

“Ne besojmë që komuniteti ndërkombëtar duhet të reagojë njëzëri, për t’i treguar Tiranës dhe politikanëve shqiptarë se pretendimet territoriale janë të papranueshme dhe të bisedohet për rishikimin e kufijve në rajon. Ne i bëjmë thirrje partnerëve perëndimorë t’i përmbahen ligjit ndërkombëtar por jo brenda kuadrit të standarteve të dyfishta, të cilat janë familjare për ta”, thuhet në reagim.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll