Zgjedhje 2017

  Hajduti i urbaneve del video e re [VIDEO]

  Apr 21, 2017

  Vazhdojnë të shtohen vjedhjet në urbane, një e fundit është regjistruar ditën e sotme në urbanin e linjës së Kinostudios.

  Siç shihet nga pamjet është i njëjti person i cili është denoncuar dhe në redaksinë e INTv-s disa muaj me parë.

  Autori në videon e dorëzuar në INTv-i ka tentuar të vjedh portofolin e një vajzë të re në linjën e urbanit të Jordan Misja, e cila e ka ndjerë dhe ka kërkuar ndihmën e qytetarëve të cilët menjëherë kanë ndërhyrë ai është përpjekur të dal me forcë nga dritarja e njëjta taktikë që përdor t'iu shpëtojë dhe në vjedhjen e fundit.

  Në të dyja rastet autori është arrestuar nga policia por mesa duket vazhdon të endet ende i lirë duke kërcënuar çdo ditë sigurinë e qytetarëve.

   

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll