Zgjedhje 2017

  Ja kush flitet se do të zëvendësojë Lindita Nikollën…[FOTO]

  May 19, 2017

  Edhe pse jo zyrtarisht kanë nisur të qarkullojnë emrat e parë të ministrave teknik që do zëvendësojnë 6 ministrat e majtë. Në vend të Lindita Nikollës ka nisur të përmendet emri i ish-drejtorit të Qendrës së Studimeve Albanologjike, Ardian Marashi.
  Në fakt deri më sot Ardian Marashi, njihet si kritik i fortë i politikave arsimore dhe shkencore të qeverisë Rama dhe ka kundështuar fort ligjin e ri të arsimit të lartë. Ai  pak kohë më parë ka thënë se Qëndra Albanologjike që ai e ka drejtuar disa vite më parë është degraduar, pasi asaj ligji i ri i hoqi statusin.
  “QSA është kthyer, de facto, në një institucion fantazmë”, këtë mendim ka ndarë Marashi duke e lidhur këtë me “gafat” që përmban ligji i arsimit të lartë.

  ARdian-Marashi-2-620x348.jpg

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll