Meta “godet” marrëveshjen: Zgjidhja Rama-Basha ishte artificiale!

May 19, 2017

LSI është forca politike që ka kërkuar gjithmonë zgjidhjen, madje duke vënë në lojë të gjithë postet e saj në funksion të zgjidhjes.

Themeluesi dhe ish-kryetari i saj Ilir Meta ka vazhduar të mbajë të njëjtën linjë edhe pas marrëveshjes që thuhet së dëmtoi edhe LSI duke mos i dhënë mundësinë për t’u future në një koalicion para-zgjedhor. I ftuar në “Zonë e Lirë”, ai i ka thënë Arjan Çanit që pavarësisht se zgjidhja ishte shumë e nevojshme për të qetësuar situatën dhe shmangur krizën ajo ishte artificiale. Kjo për arsye se fare mirë mund të ishte arritur dy muaj më parë. Më pas Presidenti i zgjedhur shtoi gjithashtu se LSI nuk do të dëmtohet nga kjo marrëveshje, ndërkohë që diçka e tillë mund t’u ndodhë vetëm partive të reja.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll