Dita ndërkombëtare e rinisë, aktivitetet që bënë bashkë të rinjtë tek Reja [VIDEO]

Aug 12, 2017

Dita Ndërkombëtare e Rinisë festohet çdo vit më 12 gusht, me të vetmin qëllim që të pranoj dhe njoh përpjekjet dhe përkushtimin e të rinjve anembanë botës për përmirësimin e shoqërisë globale.

Edhe këtë vit organizatat e ndryshme realizuan një aktivitet tek Reja, ku mblodhi pranë shumë të rinj.

Dita kombëtare e rinis këtë vit iu kushtua përpjekjeve dhe kontributit të të rinjve për përhapjen e paqes.

Organizatat si UNFPA, AIESEC, Zëri i të rinjve etj, organizuan një sërë aktivitetesh dhe diskutimesh në lidhje me ndërtimin dhe përhapjen e paqes.

12 gushti njihet ndryshe si dita ndërkombëtare e të rinjve, e cila u aprovua me një rezolutë të posaçme nga Asambleja e Përgjithshme e OKB-së në vitin 1999.

Për më shumë detaje ju ftojë të ndiqni videon e mëposhtme

 

 

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll