Divjakë/Shiu i dendur rrëzon pishat dhe thyen shtyllat, stakohet energjia elektrike [FOTO]

Aug 13, 2017

Rrebeshi i shiut ka bërë dëme të shumta në Divjakë gjatë natës së shkuar: Zona e Divjakës për këtë shkak nuk furnizohet sot me energji elektrike.

Shumë pisha janë rrëzuar duke marrë me vete linja dhe shtylla elektrike.

OSHEE njoftoi se dëmet gjatë natës kanë qënë të shumta dhe grupet e punës kanë dalë në terren për rikthimin sa më shpejt të energjisë elektrike.

auto_20770242_2065340907023265_48946685076613667_n1502608009.jpg

auto_20729190_2065340900356599_6725871608217559785_n1502608006.jpg

auto_20708430_2065340877023268_2246139801577459601_n1502608005.jpg

 

auto_20727986_2065340880356601_1838376975059881424_n1502608010.jpg

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll