MIXTAPE BY

Shumë njerëz bëjnë cd më të preferuarat e tyre për ti ndarë me të dashurit e tyre dhe miqtë më të afërt. Për të gjetur këngën e duhur mund t’i duhen orë të tëra. Për këtë e kemi fjalën. Një përzgjedhje e bërë nga artistë e këngëtarë, këngë që ata i dedikojnë të dashurve të tyre, në rastin konkret fanseve të tyre

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll