HOUSEOLOGY

Për admiruesit e shumtë të muzikës elektronike dhe veçanërisht të ritmeve House, jo dy orë leksioni të mërzitshme por dy orë argëtim. Mos ki turp nëse të vjen të ngresh duart lart e të tundesh kokën. Ne kështu bëjmë gjithmonë.

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll