VITI X

Këtu merren në analizë ngjarjet më të mëdha e më të bujshme të një viti të caktuar, shoqëruar me muzikë të po atij viti dhe e veçanta e tij është fakti që viti zbulohet vetëm në ndërhyrjen e fundit të emisionit.

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll