BLENDER

Receta: 1 dozë hip hop, 1 dozë rock, 1 dance, 1 pop, 3 hite internacionale dhe 2 Shqiptare. Futi në një blender. Shtyp butonin, shërbeje dhe shijoje.

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll